Ontvang AGB code binnen 1 week

AGB-code aanvragen

Nieuwe AGB-code aanvragen persoonlijk en onderneming

Selecteer de zorgsoort waarbinnen de onderneming, waarvoor u werkzaam bent, actief is
Selecteer de zorgsoort waarbinnen u werkzaam bent*

Persoonsgegevens

Adres

Bereikbaarheid

Als zorgaanbieder heb je een AGB-registratie nodig om geleverde zorg te kunnen declareren. In het AGB-register staat alle noodzakelijke (zorg)informatie om declareren en het afsluiten van contracten tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders mogelijk te maken. Ook is de informatie uit het AGB-register de basis voor zorgzoekers en zorgvinders voor verzekerden en patiënten. Het is dus belangrijk dat je registratie juist en volledig is.

- Ik ben starter in de zorg en ga een onderneming openen of overnemen
Je hebt een persoonlijke AGB-code nodig én een AGB-code voor je onderneming.
Wanneer krijg ik reactie op mijn AGB aanvraag? 
Binnen 1 week ontvang je een reactie
Is de aanvraag compleet?
Dit is afhankelijk van het soort aanvraag. Direct na de aanvraag ontvang je een instructiemail. Als je aan alle voorwaarden uit deze mail hebt voldaan, is de aanvraag compleet. Lees de instructiemail dus goed.
Hoe wordt de ingangsdatum van mijn AGB-registratie bepaald?
Een AGB-registratie moet voldoen aan 2 voorwaarden:
De aanwezigheid van een werkrelatie
De aanwezigheid van een geldige bevoegdheid
Als aan beide voorwaarde is voldaan, geldt de datum waarop aan beide voorwaarden is voldaan als ingangsdatum van de AGB-registratie.

Het lukt mij niet om het aanvraagformulier in te dienen.
In de meeste gevallen komt dit doordat de verplichte velden niet of niet correct zijn ingevuld. 
Controleer alle verplichte velden, deze herken je aan een *. Soms staan er onnodige spaties in een veld. Loop de velden langs en verwijder deze. 
Het indienen van het formulier zou nu geen probleem moeten zijn.
Review - Geplaatst door Willem Janszoon:
⭐⭐⭐⭐⭐
Supersnelle Service voor AGB-codes!
Ik was absoluut verbaasd over de razendsnelle service die ik kreeg bij het aanvragen van mijn AGB-code via AGBCodeAanvragen. Binnen een week na het indienen van mijn aanvraag ontving ik mijn AGB-code al in mijn inbox. Dit betekende dat ik meteen kon beginnen met het declareren van mijn zorgkosten. De efficiëntie en snelheid van dit bedrijf zijn echt indrukwekkend. Ik raad ze ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een snelle en betrouwbare service!

Review - Geplaatst door Elisabeth de Vries:
⭐⭐⭐⭐⭐
Topkwaliteit Dienstverlening voor Zorgverleners!
Ik had dringend een AGB-code nodig om mijn zorg te kunnen declareren, en AGBCodeAanvragen heeft me absoluut niet teleurgesteld. Ze leverden niet alleen snel, maar hun klantenservice was ook uitstekend. Ze begeleidden me door het hele proces en beantwoordden al mijn vragen zonder enige aarzeling. Het was geruststellend om te weten dat ik kon rekenen op zo'n professionele service. Binnen no-time had ik mijn AGB-code in handen en kon ik meteen beginnen met het indienen van mijn declaraties. Bedankt, Agbcodeaanvragen!

Review  - Geplaatst door Hendrik van den Berg:
⭐⭐⭐⭐⭐
Snel, Efficiënt, en Betrouwbaar - Een AGB-code-aanvraagservice die ik ten zeerste aanbeveel!
Ik was op zoek naar een snelle en probleemloze manier om mijn AGB-code te krijgen, en AGBCodeAanvragen heeft echt indruk op me gemaakt. Binnen een week na mijn aanvraag ontving ik mijn AGB-code via e-mail, wat me veel tijd en gedoe bespaarde. Het hele proces verliep vlekkeloos, en ik kon meteen beginnen met het indienen van mijn zorgdeclaratie. Deze service is absoluut betrouwbaar en snel, en ik zou het aan iedereen in de zorgsector aanbevelen die op zoek is naar een snelle AGB-code. 
Algemene voorwaarden
Powered By ClickFunnels.com