Vermogensbeheer

"Bewezen hoge rendementen met track record van 7 jaar"

Bij ons staat transparantie hoog in het vaandel. Wij tonen onze beleggingsaccounts, waaronder die van
De Giro, IG en Interactive Brokers, om onze klanten inzicht te geven in onze beleggingsactiviteiten.

Werkwijze InvestTech

De werkwijze van InvestTech Vermogensbeheer is persoonlijk, gedreven en betrokken. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Cliënten moeten zich thuis voelen bij ons. Hoge betrokkenheid en gedrevenheid zit ons in het bloed. U heeft één contactpersoon met onverdeelde aandacht voor uw persoonlijke wensen en vermogenssituatie. Lees verderop meer over hoe wij vermogensbeheer precies aanpakken of maak direct een afspraak voor meer informatie.

Onze beleggingsstijl wijkt duidelijk af van wat (groot)banken en indexbeleggers doen. Wij letten scherp op uw totale kosten door geen dure producten op te nemen en een gunstige fee te rekenen. Wij maken zelf de selectie van kwalitatief hoogwaardige aandelen met een goed dividendrendement. Wij besteden veel tijd en zorg aan onze modelportefeuilles, maar wij begrijpen het wanneer u daarvan op een bepaald punt van af wilt wijken. Dit is bij ons uiteraard bespreekbaar. Wij richten ons op cliënten met een bij ons te beleggen vermogen vanaf EUR 100.000,-.
  • Garantie: Depositogarantiestelsel Saxo Bank
  • Voor groei en behoud van uw vermogen
  • Data: We nemen beslissingen nadat we uitgebreid de data van onze 800+ databases hebben geanalyseerd
  • Transparant, open en persoonlijk
  • ​​​Hoge rendementen: Tot wel 15% per jaar
  • ​Kosten: Geen verborgen of gelaagde beheerskosten

Aanmelden

Hoeveel zou je willen beleggen?

Contact

085 087 2701
Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Artificial Intelligence

Als vermogensbeheerder zijn wij ons bewust van de ongelooflijke hoeveelheid informatie die beschikbaar is om ons te helpen bij het nemen van investeringsbeslissingen. Het verzamelen en analyseren van deze informatie is echter een uitdaging, zelfs voor de meest ervaren beleggingsprofessionals. Dat is waarom ons bedrijf investeert in cutting-edge technologieën, zoals artificial intelligence (AI), om ons te helpen betere beslissingen te nemen en uw investeringen te beschermen.

Ons AI-systeem is gebouwd op een netwerk van 800 databases, elk met een eigen specialisatie en focus. Door toegang te hebben tot deze enorme hoeveelheid gegevens, kunnen we trends en patronen identificeren die anders moeilijk te detecteren zouden zijn. Deze databases zijn verbonden door complexe algoritmen die de gegevensstromen analyseren en interpreteren.

Ons AI-systeem kan deze gegevens vervolgens vertalen in actiegerichte inzichten en aanbevelingen, zodat wij op basis van deze informatie betere beslissingen kunnen nemen. Het systeem kan snel en nauwkeurig gegevens verwerken, en het is in staat om verschillende bronnen te combineren en te integreren om een uitgebreider beeld te krijgen van de markttrends voor uw beleggingsportefeuille.

We maken gebruik van geavanceerde machine learning-algoritmen om ons AI-systeem te trainen en te verbeteren. Deze algoritmen leren van elke beslissing die we nemen en passen zich aan nieuwe gegevens aan om nog betere resultaten te bereiken. Het systeem kan ook leren van uw individuele beleggingsvoorkeuren en risicotolerantie, zodat het zich kan aanpassen aan uw specifieke behoeften en doelen.

Ons AI-systeem is ontworpen om ons te helpen uw investeringen te beschermen en te optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en inzichten. Het maakt gebruik van een enorme hoeveelheid gegevens en geavanceerde algoritmen om u de best mogelijke beleggingsadviezen te geven. We zijn er trots op dat we ons onderscheiden van andere vermogensbeheerders door onze toewijding aan technologische vooruitgang en onze focus op het bereiken van de best mogelijke resultaten voor onze klanten.

Meer informatie over ons

Omvang van de rekening
Als u € 100.000 aan vrij belegbaar vermogen bezit, neem dan vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze Private Client Group u kan helpen om met het oog op uw pensioen uw financiële doelstellingen te bereiken.

Kosten
InvestTech hanteert een transparante vergoedingenstructuur, gebaseerd op de omvang van de portefeuille die we voor u beheren. Onze vergoedingen zijn zodanig gestructureerd dat wij er pas op vooruitgaan als u erop vooruitgaat. Er zijn geen verborgen of gelaagde beheerskosten.

Rendement
Veel van onze cliënten willen dat hun vermogen hun hele pensioen meegaan en tegelijkertijd inkomsten genereren. Daarom kijken we bij het vaststellen van het rendement naar de lange termijn.

Beleggingsfilosofie

Wij zijn van mening dat het mogelijk is om met een beleggingshorizon van minimaal vijf jaar een bovengemiddeld rendement te behalen ten opzichte van een relevante benchmark met een beperkt extra risico. Dit willen wij bereiken door het maken van uitgesproken keuzes binnen de beleggingscategorieën aandelen en vastrentende waarden. Het tactisch beleggingsbeleid - het meer of minder beleggen in een bepaalde beleggingscategorie op basis van een bepaalde marktvisie - zien wij niet als een structurele bron van extra rendement.

Onze beleggingsaanpak, uw doelstellingen

Wij geloven dat actief beleggen loont. Dat onze kennis en ervaring, onze gedegen analyses en onze consistente stijl resultaat oplevert. Ook zijn wij ervan overtuigd dat maatwerk en echte persoonlijke aandacht zonder hogere kosten mogelijk zijn. Maar wij kunnen u alleen goed van dienst zijn wanneer wij voldoende van u weten. Daarom gaan wij eerst uitgebreid met u in gesprek. Wat zijn uw doelstellingen met het vermogen? Hoeveel risico wilt en kunt u lopen? Wat is uw beleggingservaring en uw beleggingshorizon? De antwoorden op deze vragen zijn belangrijk voor het bepalen van uw risicoprofiel. Dat is immers de basis voor de portefeuille. En natuurlijk ook over het soort dienstverlening dat u wenst. Vermogensbeheer of beleggingsadvies?

Vermogensplanning

Vermogensplanning door InvestTech is een combinatie van vermogensbeheer en financiële planning. Wij werken daarvoor samen met externe en onafhankelijke financial planners en fiscalisten om voor een goede invulling van uw vermogen en uw financiële planning te zorgen. De werkwijze met betrekking tot het vermogensbeheer is gelijk en start altijd met een kennismaking.

Kosten

Wij zijn transparant over de kosten. De kosten waarmee u rekening moet houden bestaan uit:

De vergoeding voor vermogensbeheer of beleggingsadvies die u aan ons betaalt. Deze bedraagt op jaarbasis:
0,85% exclusief BTW over het vermogen tot € 1 miljoen
0,70% exclusief BTW over het vermogen van € 1 miljoen tot € 2,5 miljoen
0,65% exclusief BTW over het vermogen van € 2,5 miljoen tot € 5 miljoen
0,50% exclusief BTW over het vermogen vanaf € 5 miljoen

Transactiekosten, bewaarloon, kosten van valutatransacties, kosten van een (externe) correspondentbank, (transactie)belastingen en andere door de depotbank in rekening gebrachte kosten. Afhankelijk van het risicoprofiel en van de depotbank waarbij u het effectendepot aanhoudt bedragen deze kosten op jaarbasis ongeveer 0,1% tot 0,2% over het vermogen.

Kosten binnen collectieve beleggingen. Voor aandelen maken wij geen gebruik van collectieve beleggingen. Voor onze beleggingen in obligaties gebruiken wij op dit moment uitsluitend Exchange Traded Funds. De kosten binnen de collectieve beleggingen bedragen op jaarbasis afhankelijk van het risicoprofiel tussen ongeveer 0,07% (in een offensief profiel) tot ongeveer 0,25% (in een defensief profiel) over het vermogen.
Vraag nu vrijblijvend informatie aan + whitepaper (ebook)

Pioniers

InvestTech is een avant-garde vermogensbeheerder die voortdurend streeft naar de hoogste standaarden van excellentie en innovatie. Onze unieke aanpak integreert kunstmatige intelligentie, machine learning en data-analyse om superieure resultaten te bereiken voor onze cliënten.

Als pioniers in het gebruik van geavanceerde technologieën, gebruiken we ons uitgebreide netwerk van gegevensbronnen om gedetailleerde analyses te leveren over markttrends en financiële gebeurtenissen. Onze modellen maken gebruik van complexe algoritmen om patronen te herkennen en te analyseren, wat ons in staat stelt om ongeëvenaarde voorspellingen te doen over de richting van de markt en de beste investeringsmogelijkheden te identificeren.

Onze toewijding aan innovatie wordt ook weerspiegeld in onze unieke aanpak van risicomanagement. Wij geloven dat risico en rendement hand in hand gaan en daarom hebben we een robuust risicobeheersingssysteem ontwikkeld dat ons in staat stelt om het risico nauwkeurig te meten en te beheren terwijl we toch optimale resultaten behalen.

Kortom, Invest Tech is een innovatieve en vooruitstrevende vermogensbeheerder die de nieuwste technologieën integreert om superieure resultaten te bereiken voor onze cliënten. Onze toewijding aan excellentie, risicomanagement en efficiëntie zorgt ervoor dat wij onze positie als marktleider behouden en tegelijkertijd de best mogelijke resultaten behalen voor onze cliënten.

Garantie

Wij werken samen met InsingerGilissen en Saxo Bank als depotbank voor de bewaring van gelden en effecten van onze cliënten en voor orderuitvoering. Wat onder het depositogarantiestelsel valt.
InsingerGilissen en Saxo Bank staan onder toezicht van De Nederlandsche Bank en beschikken over de benodigde DNB-vergunningen.

De rol van de depotbank
De rol van de depotbank is beperkt tot die van faciliterende instelling. Dit houdt in dat zij de organisatie is die onze opdrachten uitvoert en administreert. Deze vorm van samenwerking wordt vastgelegd in een tripartiete overeenkomst.
Door heldere rapportages en desgewenst uw eigen internettoegang blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen uw beleggingsportefeuille. Indien gewenst, ontvangt u afschriften van alle mutaties. Uiteraard ontvangt u een overzicht van de transactiekosten en beheervergoeding.

Blog

Wij delen onze kennis graag op onze vermogensbeheer blog, de grootste van Nederland.
www.investtech.blog
Met wekelijks uitgebreide berichten over actuele onderwerpen, bedrijven, kwartaalcijfers, bestuur, tips en meer.

Contact

085 087 2701
Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Reviews

Dhr. van Dijk
 Als gevolg van de verheven en deskundige investeringsstrategieën van InvestTech, ben ik werkelijk extatisch over het rendement van mijn beleggingen. Hun geavanceerde en innovatieve benadering van vermogensbeheer heeft mij in staat gesteld om te genieten van een aanzienlijke winstgevendheid op mijn portefeuille. Het stelt me in staat om mijn financiële doelstellingen te bereiken en mijn vermogensgroei te optimaliseren. Ik ben uitermate tevreden over de service die ze bieden en hun toewijding aan het leveren van waarde aan hun klanten.
Dhr. Rietbergen
 Ik heb onlangs mijn beleggingsportefeuille toevertrouwd aan InvestTech en ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van hun vermogensbeheer. Hun grondige analyse van de markt en hun gebruik van geavanceerde technologieën voor de ontwikkeling van hun investeringsstrategieën hebben geleid tot een indrukwekkend rendement. Hun aandacht voor detail en hun vermogen om de risico's te minimaliseren, zonder concessies te doen aan de winstgevendheid, getuigt van hun professionaliteit en betrouwbaarheid als vermogensbeheerder. Ik raad InvestTech ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige vermogensbeheerder.
Dhr. van Veen
 Ik ben enorm blij dat ik InvestTech heb gevonden om mijn beleggingsportefeuille te beheren. Hun benadering van vermogensbeheer is opmerkelijk en getuigt van hun expertise en kennis van de markt. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en grondige analyses, zijn ze in staat geweest om mijn vermogen op een consistente en winstgevende manier te laten groeien. Ik voel me volledig op mijn gemak bij het feit dat ze mijn beleggingen beheren en ben er zeker van dat ze altijd het beste resultaat zullen behalen. InvestTech is zonder twijfel een uitstekende vermogensbeheerder die ik ten zeerste aanbeveel aan iedereen die op zoek is naar deskundige en betrouwbare beleggingsdiensten.
Dhr.  Postma
 InvestTech is een toonaangevende vermogensbeheerder die bekend staat om zijn geavanceerde beleggingsstrategieën en uitstekende prestaties. Het bedrijf maakt gebruik van een combinatie van geavanceerde technologie en expertise van beleggingsprofessionals om beleggers te voorzien van een effectieve en efficiënte beleggingservaring.

Een belangrijke factor die InvestTech onderscheidt van andere vermogensbeheerders is de toepassing van kunstmatige intelligentie (AI) in het beleggingsproces. InvestTech's AI-algoritmen gebruiken geavanceerde wiskundige modellen om grote hoeveelheden marktgegevens te analyseren en trends te identificeren die moeilijk te detecteren zijn met traditionele methoden. Dit stelt InvestTech in staat om snel te reageren op marktveranderingen en effectieve beleggingsbeslissingen te nemen op basis van een gedegen analyse.

Een ander aspect dat bijdraagt aan de betrouwbaarheid van InvestTech is de sterke focus op risicobeheer. Het bedrijf maakt gebruik van een geavanceerd risicomodel om de risico's van verschillende beleggingsportefeuilles te evalueren en te beheersen. Door deze aanpak kan InvestTech beleggers een hoog rendement bieden zonder onnodige risico's te nemen. InvestTech zorgt er ook voor dat de beleggingsstrategieën worden aangepast aan de individuele beleggingsdoelen en risicobereidheid van de klant, waardoor het risico verder wordt beperkt.

De kwaliteit van het managementteam bij InvestTech is ook een belangrijke factor in de betrouwbaarheid van het bedrijf. Het managementteam bestaat uit een mix van beleggingsprofessionals en technologie-experts, die hun expertise combineren om beleggingsstrategieën te ontwikkelen die zowel effectief als efficiënt zijn. Het team heeft ook een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van klantenservice, waarbij klanten regelmatig positieve feedback geven over de persoonlijke aandacht en toewijding die ze ontvangen.

Tot slot is InvestTech transparant en eerlijk in de communicatie met zijn klanten. Het bedrijf verstrekt regelmatig gedetailleerde rapporten over de prestaties van beleggingsportefeuilles, waardoor klanten een duidelijk beeld krijgen van hoe hun geld wordt beheerd. InvestTech rekent ook redelijke kosten aan voor zijn diensten en er zijn geen verborgen kosten.

Al met al is InvestTech een uitstekende en betrouwbare vermogensbeheerder die zijn klanten een hoogwaardige beleggingservaring biedt. Het gebruik van geavanceerde technologie, risicobeheersing en klantgerichtheid zijn slechts enkele van de redenen waarom InvestTech opvalt in de branche. Beleggers die op zoek zijn naar een effectieve en betrouwbare vermogensbeheerder zouden InvestTech zeker in overweging moeten nemen.
info@investtechfonds.com
©2023 InvestTechFonds
Contact:
085 087 2701
Powered By ClickFunnels.com